De Zondagmiddag Show Ook op JOU radio Mail naar h.groenhuijzen@casema.nl 100% Jouw Muziek Elke Zondag LIVE Van 14:00 tot 18:00 Met Groenhuijzen in de middag en Ronald Vergeer met Puur Hollands >>> voor informatie & mail je naar info@radionieuwegein.nl !

Shownieuws

 • De Zoomlanderij in Bergen op Zoom verandert op 24 januari in een groot Brabants Feestpaleis
  on januari 19, 2020 at 18:06

  Op vrijdag 24 januari verandert de Zoomlanderij in Bergen op Zoom in een groot Brabants Feestpaleis. Op deze avond strijkt artiestenparade.com neer met het “Rondje Brabant”. Een avond geheel in het teken van de gezelligste provincie van Nederland met ook de leukste artiesten uit de provincie (of artiesten die veel in de provincie te vinden zijn). Zo is Benno van Vugt één van deze toppers, deze Tilburgse zanger is vooral bekend geworden door zijn deelname aan Kermis-tv.

 • Anneke Verstege komt met debuutsingle ‘Zo wil ik leven’
  on januari 18, 2020 at 18:18

  Anneke Verstege uit Kampen weet hoe ze mensen op de dansvloer krijgt. Of het nu gaat om Country, Rock & Roll, Housemuziek of Nederlandstalig, deze zangeres weet een ieder te laten dansen en genieten. Ook op haar nieuwe nummer “Zo wil ik leven” wat eigenlijk haar debuut is zullen mensen de vloer op gaan. Met prachtig gitaarwerk is dit een geweldige single geworden.

 • ‘Carnavalskrakers vol 4’ is verkrijgbaar op alle download- en streamings-portals
  on januari 18, 2020 at 17:59

  Het mooiste feestje van het jaar, carnaval, staat weer voor de deur en dat betekent veel gezellige nieuwe hits. ‘Carnaval Krakers vol 4’ bevat wederom de gezelligste en leukste carnavalskrakers van Hit It! Music van dit moment. Zo zijn nieuwe singles van o.a. De Vier Viltjes, Dennis Sjaak & Peer, Duo Knotsgek, Yosee, Gustaf & Otto, Petje Pils, Feestgangers XXL, Rudy de Wit, Franky Falcon hierop vertegenwoordigd.

 • Duo Double HHenk heeft met ‘Laat Mij Maar Gaan’ feestkneiter in handen
  on januari 17, 2020 at 15:47

  ‘Laat Mij Maar Gaan’ is de allernieuwste feestkneiter van het uit Prinsenbeek afkomstige duo Double HHenk. Na het succes van ‘Kamerbreed Tapijt’ uit 2019 weten de heren opnieuw een heerlijke meezinger uit hun hoed te toveren. De vakmannen van Sonic Solutions uit Roosendaal produceerden het geheel en schreven het samen met Pascal de Vormer.

 • ‘Kus Me Nog Een Keertje’ is de nieuwe single van Delano Bisschops
  on januari 17, 2020 at 15:39

  ‘Kus Me Nog Een Keertje’ is de nieuwe single van de 22-jarige Delano Bisschops. Hiermee heeft de jonge zanger een potentiele hit in handen waarmee hij zijn naam meer en meer zal kunnen vestigen. Als kind stond Delano al graag in het middelpunt van de belangstelling, iets wat de jonge Brabantse zanger nu als artiest goed uitkomt. Zijn grootste passie is dan ook het vermaken van publiek en entertainen.

 • Dikke Mik maakt carnavalskneiter; ‘Wa ne gevel’!
  on januari 17, 2020 at 15:19

  De Brabantse feestgroep Dikke Mik ontwaakt ieder jaar opnieuw rond carnaval en brengt net als ieder jaar een feestplaat uit. Ook dit jaar komen ze met een enorme meezinger getiteld; Wa ne gevel. De ingrediënten voor deze potentiële canavalshit van 2020 zijn; lekkere trompetten, een feestbeat en een heleboel humor over een huis met een enorme gevel, maar dan met een heerlijke dubbele bodem.

 • Maico lanceert pakkende en dansbare song ‘Wanneer Dans Je Eens Met Mij’
  on januari 17, 2020 at 15:11

  24 jaar is hij inmiddels, en de Enschedese zanger Maico timmert hard aan de weg. Zijn laatste singles werden goed opgepikt door radio en veelvuldig gedraaid in het land. Daarnaast tourt hij wekelijks het hele land door dankzij een goedgevulde agenda met optredens. Nu verschijnt zijn nieuwste wapenfeit d.m.v. een gloednieuwe single ‘Wanneer Dans Je Eens Met Mij’.

 • Frank van Etten heeft de Oranje Kroon
  on januari 17, 2020 at 14:52

  Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 20 januari is dat ‘Leef Vandaag’, de nieuwe single van Frank van Etten. De populaire volkszanger heeft enkele veelbewogen jaren achter de rug, met veel ups en downs. Maar bij de pakken neerzitten ligt bepaald niet in zijn aard, en dat is dan ook de strekking van dit door hemzelf geschreven nummer.

 • Robert Pater brengt partymix van ‘Eenzaam en alleen’
  on januari 17, 2020 at 14:44

  De in 2018 verschenen single ‘Eenzaam En Alleen’ blijkt nog steeds een van de populairste kroegenhits in het land. Vandaar dat de single nu opnieuw uitgebracht wordt in een speciale party mix. Deze door Harald Queens vervaardigde mix zal ongetwijfeld tijdens de komende feestperiode tot de meest gedraaide platen behoren. Als bonus is er een Party Megamix van de grootste Robert Pater hits toegevoegd.

 • Leroy Krielen’s nieuwe feestsingle heet ‘Bekijk het maar’
  on januari 17, 2020 at 14:37

  Leroy Krielen uit Zevenbergen brengt elk jaar rondom carnaval een nieuwe feestknaller uit. Met zijn eerder uitgebrachte feestnummers zoals; “Feesten doe ik alleen met jou” , “Gezellig hier” en “We kunnen het feesten aan” heeft hij veel succes bij zijn optredens en op de radiozenders. Met de carnavalsperiode voor de deur komt hij nu met een nieuwe single die een hoog meezing gehalte heeft.

Mogelijk gemaakt door: Oranje Shownieuws.

error: Pikken is niet toegestaan