De Zondagmiddag Show Ook op JOU radio Mail naar h.groenhuijzen@casema.nl 100% Jouw Muziek Elke Zondag LIVE Van 14:00 tot 18:00 Met Groenhuijzen in de middag en Ronald Vergeer met Puur Hollands >>> voor informatie & mail je naar info@radionieuwegein.nl !

Shownieuws

 • Ramon Koning presenteert met ‘Dromen’ eerste eigen compositie
  on januari 25, 2020 at 15:26

  Na ‘Dromen maakt je vrij’, ‘Adio Amore Adio’ en Geef mij al je dromen’ is ‘Dromen’ alweer de 4e single die de zanger uitbrengt. Uniek detail is dat Ramon zowel verantwoordelijk is voor de tekst als de compositie. Samen met Stefan Kolkman bedacht ik de tekst en de melodie van deze single in een simpel studiootje in haarlem. Het was in het begin echt voor de lol maar uiteindelijk ontstond er een serieuze demo.

 • Richard ten Oever met nieuwe single ‘Als ik jou alleen maar in je ogen kijk’
  on januari 25, 2020 at 15:21

  Met zijn nieuwe single ‘Want als ik jou alleen maar in je ogen kijk’ hoopt Richard ten Oever weer ‘n stapje hogerop te klimmen op de muzikale Nederlandse ladder. Het is een leuke vlotte meezinger die het in de kroegen heel erg goed zal gaan doen. De tekst is geschreven door Harry Gerritsen. Het nummer is een cover van het nummer ‘Tie a yellow Ribbon round the ole oak tree’ van Tony Orlando & Dawn uit 1973.

 • Anno Britting presenteert ‘Huilen Doe Ik Wel Alleen’
  on januari 24, 2020 at 19:41

  Een stuk of 10 singles, een cd album en een aanzienlijke serie optredens dat maakt Anno Britting uit Alphen aan den Rijn een zanger die zachtjes aan enige betekenis aan het opbouwen is in de Nederlandstalige artiestenscene, ook blijkens de speellijsten van de bekende stations en een stijgend aantal fans. Een stapsgewijs groeiproces, begeleid door het label NRGY Music dat hem met professioneel advies aanmoedigt.

 • Hans Snoek en Ron Besselink lanceren feestplaat van jewelste
  on januari 24, 2020 at 19:32

  De Bosschenaren Hans Snoek en Ron Besselink hebben hun krachten gebundeld voor een feestplaat van jewelste, getiteld ‘Ik Loop Niet Naast Mijn Schoenen’. Kees Tel schreef en produceerde de track, welke na één keer beluisteren luidkeels meegezongen kan worden. Snoek & Besselink nemen zichzelf in deze single een beetje op de hak met de nodige zelfspot, wat ook duidelijk wordt in de begeleidende videoclip.

 • Rudi Rozenberg springt in jaren ’90 gat
  on januari 24, 2020 at 19:25

  Rudi Rozenberg liet een jaren ’90 medley maken, maar al snel bleek dat ‘Sex in the snow’ een opzichzelfstaand nummer was. Bovendien viel het de entertainer op dat de muziek uit de jaren ’90 niet heel veel meer wordt gezongen op de bühne en daarom besloot hij ‘Sex in the snow’ uit te brengen. Rudi Rozenberg wil zich onderscheiden van de rest.

 • Sieneke heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
  on januari 24, 2020 at 17:23

  Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 27 januari is dat ‘Waar blijft nou de wijn’, de nieuwe single van Sieneke. Het is alweer tien jaar geleden dat de Brabantse zangeres namens Nederland meedeed aan het Eurovisie Songfestival, en dat heeft haar zeker geen windeieren gelegd. De ‘Prinses van het Levenslied’ scoorde de afgelopen jaren menige hit.

 • TV Oranje en RADIONL zoeken ‘Carnavalskneiter 2020’
  on januari 23, 2020 at 23:00

  Muziekzenders TV Oranje en RADIONL gaan ook dit jaar op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’, de meest populaire carnavalsplaat van hun kijkers en luisteraars. Vanaf maandag 10 februari mag het publiek elf dagen lang via de websites van RADIONL en TV Oranje een stem uitbrengen op een lijst met recente carnavalsliedjes. De stemming sluit op vrijdag 21 februari om 11.11 uur.

 • Heeft Dennie Christian een bril nodig?
  on januari 23, 2020 at 22:56

  ‘Ha,ha, nee” zegt Dennie Christian, “Maar mijn nieuwe single “jij drinkt teveel” gaat wel overpersonen die soms hele rare dingen zien”. De nieuwe single is een echte feestplaat met een hoog meezing gehalte en geschreven door Dennie Christian en zijn vaste producer Edwin van Hoevelaak. Het gaat over ‘dingen’ die mensen denken te zien als ze teveel hebben gedronken.

 • Ray Benjamin presenteert ‘Dacht Jij Dat Echt’
  on januari 23, 2020 at 00:37

  Zoals vroeger meegaan met optredens van zijn vader om de kunst van het vak af te kijken is volstrekt niet meer nodig. Volkszanger Ray Benjamin uit Leiden heeft de afgelopen jaren een enorme ervaring opgedaan in het Nederlandstalige circuit en een eigen team om zich heen gebouwd dat werkt aan een volle agenda en meedenkt om het juiste repertoire te selecteren.

 • ‘Jij krijg die kwast niet meer uit mijn hand’ opnieuw in de promotie!
  on januari 23, 2020 at 00:26

  Wilbur Zitman & De Zingende Schilders hebben het afgelopen jaar bij wijze van grap of ludieke actie het carnavalsnummer ‘Jij krijgt die kwast niet meer uit mijn hand’ op de muziek van het bekende nummer van John de Bever uitgebracht. Dit sloeg in als een bom en werd binnen 2 dagen zelfs door televisie en radio in Nederland en Duitsland opgepikt.

Mogelijk gemaakt door: Oranje Shownieuws.

error: Pikken is niet toegestaan