Shownieuws

 • Jack van Raamsdonk laat in ‘Vanaf vandaag’ de huwelijksklokken luiden
  on februari 27, 2020 at 00:32

  Op de vraag of de tekst die Jack van Raamsdonk schreef voor z’n nieuwe single ‘Vanaf vandaag’ van toepassing is voor iedereen die in het huwelijksbootje stapt, kunnen we kort zijn…..namelijk nee. Tijdens de huwelijksvoltrekking belooft men elkaar eeuwige trouw en is alles nog rozengeur en maneschijn. Trouw blijft Jack wel aan platenbaas Visch, want ook deze single verschijnt op zijn vertrouwde label Rood-Hit-Blauw.

 • Marjolein Faber bezingt haar Kleintje
  on februari 26, 2020 at 12:55

  Het mooiste geschenk wat je als moeder/vader kunt krijgen is een kind. Een kind waar tegen je zegt “Give me your hand” en samen gaan we de wereld in en als ouder zal ik je beschermen. Marjolein Faber een zangeres die al vele hits op haar naam heeft staan heeft deze woorden ook gezegd tegen haar “kleintje”. En laten dat nou ook de woorden zijn waarmee de Bangles de hit Eternal Flame mee begonnen.

 • Erwin Fillee & Willeke D’estell brengen vrolijke remake van songfestival hit
  on februari 26, 2020 at 11:12

  Erwin Fillee en zijn vrouw Willeke D’estell hebben na jaren weer eens een duet opgenomen. De keuze viel op het songfestivalliedje ’t Is Oké dat in 1978 meedeed voor Nederland bij het Eurovisie Songfestival door de groep Harmony. ‘We hebben dit altijd een fijn liedje gevonden, hebben het opgenomen en opnieuw laten arrangeren door Harald Queens uit Tilburg en je wordt er super vrolijk van’, aldus Erwin en Willeke.

 • Sabien Tiels gooit het masker af
  on februari 25, 2020 at 22:37

  Sabien Tiels is in Nederland geen onbekende meer. Ze schreef en zong samen met o.m. Nol Havens, Stef Bos, Hans de Booij en Marcel de Groot. Met Marcel deelde ze al vaak samen het podium en schreef ze een paar jaar terug de radiohit ‘Is het dit nu?’ en nu deze wondermooie ballad ‘Maskerloos’.

 • Nieuwe vinylsingle van Edwin Bos
  on februari 24, 2020 at 14:08

  De onlangs verschenen single “De vrouw langs de baan” van Edwin Bos is nu ook verkrijgbaar op vinyl. Toen de heren Harold Veenhoven van “De Drentse Platenkast” en Johan Corporaal van “Mooi Feessie” dit nummer voor het eerst hoorden op het debuutalbum van de Drentse zanger, waren beiden zeer enthousiast over deze plaat. Een ware “piratenkneiter” welke zeker thuis hoort op vinyl.

 • Michael van der Plas en Rene Vink lanceren ‘Mijn schaduw in de kou’
  on februari 24, 2020 at 12:40

  Michael van der Plas en Rene Vink zijn halfbroers en komen met “Mijn schaduw in de kou” een lied wat is gebaseerd op het overlijden van hun vader en beschrijft het gemis van deze man. Beide mannen hopen dan ook dat ze met dit speciale lied een gevoelige snaar raken bij het publiek en laten ze zien dat het niet alleen maar feestmuziek is wat de klok slaat.

 • Jeroen Stevens is van alle markten thuis
  on februari 22, 2020 at 12:04

  Naast zijn werk als Nederlandstalige zanger is Jeroen ook bezig met acteren, figureren en is hij sinds 20 december 2019 de co-presentator bij RTV EEN. Elke vrijdag van 19.00 uur tot 20.30 uur presenteert hij samen met Gea Bleuming het programma “1 op vrijdag”. Een praatprogramma met diverse gasten en elke week een nieuwe artiest. Gertjan Koffie nam vorig jaar telefonisch contact op met Jeroen en vertelde dat hij ging stoppen met het programma. Ik zie jou op mijn plek zitten en wil je vragen of jij het leuk vindt om plaats te nemen naast Gea.

 • Henri van Velzen haalt oude herinneringen op…….
  on februari 21, 2020 at 16:14

  Henri van Velzen heeft goede herinneringen aan vroeger. Met name de bezoekjes aan diverse horecagelegenheden staan nog steeds op z’n netvlies gebrand. Zes jaar geleden zong hij over vier vrienden die hij aantrof aan de bar. Met z’n nieuwe single “Oud Café” blikt Henri terug naar de tijd dat er nog gerookt werd in het café.

 • Lamme Frans is ‘Carnavalskneiter 2020’
  on februari 21, 2020 at 15:39

  Het nummer ‘Handjes Handjes Bloemetjesgordijn’ van Lamme Frans is door de kijkers en luisteraars van TV Oranje en RADIONL uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2020’. De winnaar van de jaarlijkse verkiezing werd vanmiddag bekendgemaakt in de uitzending van RADIONL. Lamme Frans, het alter ego van zanger en radiopresentator Rob Janssen, brengt al enkele jaren succesvolle carnavalsplaten uit.

 • ‘Zo is het leven’ van Marco de Hollander is volgende week Hollandse Nieuwe bij RADIONL
  on februari 21, 2020 at 13:09

  Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 24 februari is dat ‘Zo is het leven’, de nieuwe single van Marco de Hollander. De volkszanger uit Ter Aar is voor dit nummer de studio ingedoken met niemand minder dan Emile Hartkamp en Norus Padidar, het producersduo dat eerder hits afleverde voor topartiesten als René Froger, Frans Bauer en Jannes.

Mogelijk gemaakt door: Oranje Shownieuws.

error: Pikken is niet toegestaan