De Zondagmiddag Show Ook op JOU radio Mail naar h.groenhuijzen@casema.nl 100% Jouw Muziek Elke Zondag LIVE Van 14:00 tot 18:00 Met Groenhuijzen in de middag en Ronald Vergeer met Puur Hollands >>> voor informatie & mail je naar info@radionieuwegein.nl !

Shownieuws

 • Ricardo Rossin presenteert nieuwe single ‘Het leven is een leerschool’
  on december 10, 2019 at 19:20

  Ricardo Rossin, geboren en getogen in de volksbuurt Woensel te Eindhoven heeft altijd al passie voor het levenslied gehad. Op zeer jonge leeftijd was hij al muzikaal aangelegd en zong ook regelmatig mee met de grote hits van oa. André Hazes en René Froger. Op latere leeftijd besloot hij mee te doen aan de talentenjacht Hazes zoekt de voice.

 • Karin Welsing kondigt Nieuwjaarspresentatie en nieuwe single aan
  on december 10, 2019 at 18:53

  Karin Welsing is van kinds af aan al fan van het levenslied en de smartlap. De 46-jarige kermisexploitante raakte al in haar jeugdjaren besmet met het echte levenslied. Toch brengt ze pas op 36 jarige leeftijd haar eerste single uit. Dit nadat zowel Henk Bernard als Jaques Herb haar vertelden meer te doen met haar zangcarrière. Vele singles en een prachtig album verder is het nu tijd om de (nieuwjaars)presentatie van haar nieuwe single aan te kondigen. ‘Karin Welsing is puur en echt en vindt het levenslied prachtig om te vertolken.

 • The Good Life Federation komt met Kerstsingle ‘It’s all about Christmas’
  on december 9, 2019 at 18:45

  Sinterklaas is voorbij en de Kerst staat al weer voor de deur. De tijd dat iedereen samen komt en het draait om liefde en het Kerst gevoel. The Good Life Federation heeft pas een single uitgebracht met een zomers gevoel en nu is het weer tijd voor het winters gevoel. Ook dit jaar is er weer een nieuwe Kerstsingle. De nieuwe single ”It’s All About Christmas” is weer een feit en gaat over het samen komen van mensen.

 • Vrolijke Kerstsingle voor Henk-Jan Tangenberg
  on december 9, 2019 at 13:40

  Henk-Jan Tangenberg heeft de smaak te pakken gekregen en is onlangs weer de studio ingedoken. Dit keer om een Kerstversie op te nemen van zijn onlangs verschenen single “Daarom hou ik van een feestje!”. De 27-jarige Drent is inmiddels al tien jaar aan de slag als zanger en sinds 2018 actief met het uitbrengen van eigen werk, in de stijl wat hem het beste ligt, Nederlandstalige feestmuziek.

 • Harjan geeft ‘Draai maar als een haan op een toren’ een facelift
  on december 9, 2019 at 13:07

  Harjan Toutenhoofd werkt onder zijn artiestennaam Harjan en komt als opvolger van ‘Je steekt je kop in het zand’, ‘Adem mijn Adem’ met een nieuwe single getiteld ‘Draai maar als een haan op een toren’. De originele versie van The Alley Cats dateert uit 1982. De bekende klanken zitten er nog zeker in, maar ook is het hedendaagse oundje erin verwerkt.

 • Jos Bosma zingt over het loslaten van een liefde
  on december 9, 2019 at 12:47

  De zevende single ‘Voorbij’van Jos Bosma gaat over het verhaal dat iedereen wel eens heeft meegemaakt in zijn leven…een stukgelopen relatie waarbij de gevoelens nog steeds daar zijn. Het loslaten van een liefde terwijl je nog zoveel gevoelens heb voor de ander is het moeilijkste wat er is. Samen met zijn producer Frank van Etten is het gelukt een prachtig nummer neer te zetten.

 • Vlaams Duo Berritta & Yves presenteert single met een boodschap
  on december 9, 2019 at 12:11

  Vanwege de strijd die Berritta momenteel levert tegen kanker, en het duo zeker niet vergeten wil worden, hebben zij ervoor gekozen om ‘Mijn Engel” uit te brengen als single. De single waarvan de Nederlandse tekst geschreven is door muziekvriend en college Jan Floren is voor het Vlaamse duo Berritta & Yves, familie, vrienden, fans en iedereen om hen heen van grote betekenis.

 • Politicus en volkszanger Elias van Hees uit Den Haag lanceert kerstsingle
  on december 9, 2019 at 12:05

  Politicus en volkszanger Elias van Hees (32) brengt vandaag een kerstsingle uit. Alweer een jaar voorbij is een rocknummer in kerstsfeer met een levendige sound en feel. De tekst gaat over geluk, hoop en optimisme en het tellen van de zegeningen van het afgelopen jaar. De compositie is opgenomen en geproduceerd in de studio van de Haagse ondernemer Jelle Meinesz onder het label Rejellety Records.

 • Mike Daane komt z’n belofte na
  on december 9, 2019 at 09:46

  Mike Daane brengt een jaar nadat hij de kroegenversie lanceerde van ‘Als ik jou vergeef’ wederom een cover uit van wijlen ‘André Hazes’. Daarmee komt hij z’n belofte na. De zanger had vanaf het begin van z’n zangcarrière de wens om 2 liedjes van deze volkszanger in een nieuw jasje uit te brengen. Samen met Mario Veltman is besloten om ‘Diep in mijn hart’ onder handen te nemen.

 • Roy Donders en Corry Konings hebben de Oranje Kroon
  on december 9, 2019 at 08:37

  Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 9 december is dat ‘Voor iedereen de allermooiste dagen’ van het gelegenheidsduo Roy Donders en Corry Konings. ”Ik wilde een kerstnummer met haar maken en ze zei eigenlijk meteen ja”, aldus de stylist van het zuiden. Er lag zelfs al een liedje klaar, maar Corry wilde eigenlijk liever iets geheel nieuws doen.

Mogelijk gemaakt door: Oranje Shownieuws.

error: Pikken is niet toegestaan